| Fiona ...PSP XI...muke... | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Mzlaki Admin
Number of posts : 213 Age : 47 Mesto : Beograd, Boleč, Srbija Registration date : 2006-09-18
| Subject: Re: Fiona ...PSP XI...muke... Sat 28 Apr 2007 - 23:03 | |
| I jel to možeš posle negde da "unovčiš", npr staviš u CV? Ne libim se ja da kažem da mi se nešto ne sviđa, ali uvek obrazložim zašto. Tebi ako nešto nije jasno, bolje da pitaš i naučiš, nego da se mučiš i šta ti ja znam. Naravno da treba opušteno da radimo, nismo na fabričkoj traci, mada donekle razumem ljude sa HG, ipak tamo ima puno članova i moraju pravila neka da se ispoštuju. Ja sam u fazonu da pregledaš lekcije sa prvog stepena, pa ako to sve umeš, pređi na drugi, neću nikog malteretirati da uradi najlakše lekcije ako se već snalazi lepo. To me npr smorilo na HG, sve sam im lekcije sa prvog stepena radila... | |
|
| |
Fiona Alapacha
Number of posts : 228 Age : 66 Mesto : Novi Sad Registration date : 2007-03-23
| Subject: Re: Fiona ...PSP XI...muke... Sun 29 Apr 2007 - 0:28 | |
| - Mzlaki wrote:
- I jel to možeš posle negde da "unovčiš", npr staviš u CV?
Ne libim se ja da kažem da mi se nešto ne sviđa, ali uvek obrazložim zašto. Tebi ako nešto nije jasno, bolje da pitaš i naučiš, nego da se mučiš i šta ti ja znam. Naravno da treba opušteno da radimo, nismo na fabričkoj traci, mada donekle razumem ljude sa HG, ipak tamo ima puno članova i moraju pravila neka da se ispoštuju.
Ja sam u fazonu da pregledaš lekcije sa prvog stepena, pa ako to sve umeš, pređi na drugi, neću nikog malteretirati da uradi najlakše lekcije ako se već snalazi lepo. To me npr smorilo na HG, sve sam im lekcije sa prvog stepena radila... Da, certifikati sa BrainBencha se stavljaju obavezno u CV, poznati u USA i značajni kod dobijanja posla...ako se kod njih (BB) prođe test, onda je to znak-da-znaš-znanje, baš onako... A opuštencija mi je najvažnija , generalno i uvek! (I ja sam se smorila kod HB, slična varijanta...) | |
|
| |
pu Alapacha
Number of posts : 291 Age : 42 Registration date : 2006-09-18
| Subject: Re: Fiona ...PSP XI...muke... Sun 29 Apr 2007 - 0:36 | |
| zvuči jako zanimljivo | |
|
| |
Fiona Alapacha
| Subject: Re: Fiona ...PSP XI...muke... Tue 1 May 2007 - 19:14 | |
| E, ja se danas smorila od vektora. Ali, divno je učiti ih! nastaviljam lakše lekcije... | |
|
| |
pu Alapacha
| Subject: Re: Fiona ...PSP XI...muke... Wed 2 May 2007 - 0:41 | |
| Ma samo polako Super je osecaj kada sve sama uradis, zar ne | |
|
| |
Fiona Alapacha
| Subject: Re: Fiona ...PSP XI...muke... Wed 2 May 2007 - 1:12 | |
| Jeste, jeste..super, ali ovi vektori me ubise-namrtvo...pravi Raid ! ( jel' to ono za komarce?) e, ceo dan vektorijada...stigla dovde, pa ću se nastaviti.. odoh malo u | |
|
| |
pu Alapacha
| Subject: Re: Fiona ...PSP XI...muke... Wed 2 May 2007 - 1:25 | |
| ih, pa super je, smao nastavi | |
|
| |
Mzlaki Admin
Number of posts : 213 Age : 47 Mesto : Beograd, Boleč, Srbija Registration date : 2006-09-18
| Subject: Re: Fiona ...PSP XI...muke... Wed 2 May 2007 - 9:20 | |
| Stvarno je skroz ok! Mada mi uopšte nije jasno što ti je isprekidana linija oko kabanice. Inače, svaka čast! | |
|
| |
Fiona Alapacha
| Subject: Re: Fiona ...PSP XI...muke... Wed 2 May 2007 - 9:46 | |
| Hvala, MzLaki! Jednostavno, u svom-tom traženju ,,nudova,, tj. tačaka i Opcija Edit nuda, ja ponekad zaboravila da promenim stil linije..ništa drugo. A kad budete radili, najvažnije je tachke prvo pretvoriti u putanje ( Path) , onda je sve lakše.. a, i rad uvećati bar na 200%, jer se onda vide putanje.. Inače, taj primer je radjen u nekoj mnogo ranijoj varijanti PSP-a, pa mi je zato bilo malo teže.. ja sam u pspXI, i opcije su drugačije raspoređene Perdlažem, da svako , ko nije radio sa vektorima, prvo uradi jabuku..to je baš za početnike ... | |
|
| |
Fiona Alapacha
| Subject: Re: Fiona ...PSP XI...muke... Mon 7 May 2007 - 4:13 | |
| Samo sam malo vežbala četkice..ali, ne vidim da ih mogu koristiti u PSP, nego samo u PS.. u želji da napravim lep potpis, smanjiću ga, btw. pokušavala promenu ekstenzija, pspscriptove, ali ne vredi.. možda neko zna da li se uopšte mogu koristiti u PSP, ( četkice su inače ekstenz.Abr.) rad bi bio mnogo lakši, već sam odvikla od Ps-a... | |
|
| |
Mzlaki Admin
| Subject: Re: Fiona ...PSP XI...muke... Mon 7 May 2007 - 14:45 | |
| Uz photoshop četkice ponekad ide imagepack- znači slika od koje su nastale. Možda bi onda mogla u Paintshopu od tih slika da napraviš četke. REcimo... | |
|
| |
pu Alapacha
| |
| |
Fiona Alapacha
| Subject: Re: Fiona ...PSP XI...muke... Mon 7 May 2007 - 19:29 | |
| - pu wrote:
- Mzlaki wrote:
- Uz photoshop četkice ponekad ide imagepack- znači slika od koje su nastale. Možda bi onda mogla u Paintshopu od tih slika da napraviš četke. REcimo...
a baš sam se pitala zašto i tu sliku stavljaju Pa jeste... toga se nisam setila, i ja sam se pitala šta će imagepack...da, mogu se onda napraviti...ajd' onda da skinem i pack.. Hvala , baš si se dobro setila Mzlo! eee, što su ti lepi oni mali ljudi u potpisu, odeševila sam se... | |
|
| |
Mzlaki Admin
| Subject: Re: Fiona ...PSP XI...muke... Mon 7 May 2007 - 20:07 | |
| Hvala! Jedva sam ih našla! | |
|
| |
natasa Brblivica
Number of posts : 67 Age : 55 Mesto : Novi Sad Registration date : 2007-04-26
| Subject: Re: Fiona ...PSP XI...muke... Thu 10 May 2007 - 11:43 | |
| super ti je blog Fiona!Pogotovo mi se svidja pismo muzu:-) | |
|
| |
Fiona Alapacha
| Subject: Re: Fiona ...PSP XI...muke... Thu 10 May 2007 - 12:18 | |
| - natasa wrote:
- super ti je blog Fiona!Pogotovo mi se svidja pismo muzu:-)
Hvala, grazie, tante, turpante ( ovo je bantu ! ) Ja se tvojim blogom oduševljavam već mesecima... Pravi si umetnik | |
|
| |
natasa Brblivica
Number of posts : 67 Age : 55 Mesto : Novi Sad Registration date : 2007-04-26
| Subject: Re: Fiona ...PSP XI...muke... Thu 10 May 2007 - 12:40 | |
| ma nisam bas umetnik:-)))) Ali thankssssssssssss | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Fiona ...PSP XI...muke... | |
| |
|