| Animation shop | |
|
|
Author | Message |
---|
Mzlaki Admin
Number of posts : 213 Age : 47 Mesto : Beograd, Boleč, Srbija Registration date : 2006-09-18
| Subject: Animation shop Thu 19 Apr 2007 - 16:46 | |
| Dakle, dovodi me do ludila! Optimizaciju samo pukim slučajem mogu lepo da odradim. Uglavnom se svodi na prčkanje po settingsima koje traje li, traje..... I na kraju poludim i uključim Image ready i za 5 sekundi završim. Juče sam pravila neki blinki sa belim svetlom koje trčkara i bez pozadine. Uuuubih se pokušavajući da ga optimizujem...... I naravno, završim u IR-u. AS mi dođe dobar jer se brzo otvara i mogu da se spajaju animacije lako, za sve ostalo koristim IR. Kako vama ide? | |
|
| |
Zveki Brblivica
Number of posts : 143 Age : 50 Mesto : Pancevo/Vojvodina Registration date : 2006-09-12
| Subject: Re: Animation shop Fri 20 Apr 2007 - 13:48 | |
| Ja sa AS imam problem jedino kad na transparentnu pozadinu stavim senku, pa onda ispadne bezveze! Inače nemam nekih problema! A taj IR, da li može da se koristi posebno od PS i ako može gde mogu da ga skinem? Volela bih da naučim kako se sa njim radi... Kad ga već toliko hvalite... | |
|
| |
Mzlaki Admin
Number of posts : 213 Age : 47 Mesto : Beograd, Boleč, Srbija Registration date : 2006-09-18
| Subject: Re: Animation shop Fri 20 Apr 2007 - 17:28 | |
| Nikad nisam probala da ga posebno instaliram. Nisam neki stručnjak za rad u njemu. Kad mi nešto konkretno treba, onda gledam kako to da postignem. | |
|
| |
pu Alapacha
Number of posts : 291 Age : 42 Registration date : 2006-09-18
| Subject: Re: Animation shop Fri 20 Apr 2007 - 20:25 | |
| ja samo image ready zveki ne znam da li moze posebno da se instalira | |
|
| |
Zveki Brblivica
Number of posts : 143 Age : 50 Mesto : Pancevo/Vojvodina Registration date : 2006-09-12
| Subject: Re: Animation shop Sat 21 Apr 2007 - 10:35 | |
| Pa jel ga dobijate u sklopu Photoshopa ili se skida kao poseban program? | |
|
| |
pu Alapacha
Number of posts : 291 Age : 42 Registration date : 2006-09-18
| Subject: Re: Animation shop Sat 21 Apr 2007 - 11:07 | |
| - Zveki wrote:
- Pa jel ga dobijate u sklopu Photoshopa ili se skida kao poseban program?
zajedno se instaliraju | |
|
| |
Fiona Alapacha
Number of posts : 228 Age : 66 Mesto : Novi Sad Registration date : 2007-03-23
| Subject: Re: Animation shop Sun 22 Apr 2007 - 23:43 | |
| A gde je tutorijal za AS ?Ja , pored troje cvikera, ne vidim... ... a i zasto ne mogu da udjem na tutorijale naprednih tehnika, da li ima neki uslov? | |
|
| |
Mzlaki Admin
| Subject: Re: Animation shop Mon 23 Apr 2007 - 10:40 | |
| Znaš kako, tek sam počela da ubacujem lekcije za drugi stepen, za sad ima samo jedna. Nije problem, daću ti dozvolu- nema posebnog uslova. Uslov je samo naravno- znanje. Ne bi bilo loše da proradiš lekcije iz početnog stepena, čisto da provežbaš i utvrdiš znanje. A i da vidimo kako radiš ;) Ovaj forum postoji već neko vreme, ali sam tek od skora ja in charge i reših da ga malo oživim. Sve primedbe i sugestije su dobrodošle na temi o pohvalama i kritikama. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Animation shop | |
| |
|
| |
| Animation shop | |
|