Forum Fantazija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Forum Fantazija

mesto za sve zaljubljenike u PaintShopPro i Photoshop

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  

Problem sa ubacivanjem tube

Go down 
3 posters
AuthorMessage
Fiona
Alapacha
Alapacha
Fiona

Female
Number of posts : 228
Mesto : Novi Sad
Registration date : 2007-03-23

Problem sa ubacivanjem tube Empty
PostSubject: Re: Problem sa ubacivanjem tube   Problem sa ubacivanjem tube EmptySun 22 Apr 2007 - 1:53

Hvala !
Problem sa ubacivanjem tube PLJHJ

Rano sam se obradovala...Eee, tuba mi je gasila program 8 puta! Stavim je u original folder PSP, nece...Stavim je u MyDocuments, My PSP work, Tube, nece...menjam joj ekstenziju is malih slova .psptube, u velika .PspTube..kao sto je u original folderu za tube , to je onaj folder broj 10 u PSPu..i neeeece...stavim je na particiju D, u moje foldere sa tubama, nece...a ako je samo kopiram kao nov lejer, naravno, preko cele slike je tekst autora tube...
vec je tri ujutro..stignem do postavke tube i kraj...sutra cu pokusati da resim problem...
ako si imala, slican problem, javi ...
ja sam do sada tube uzimala iz svog foldera sa harda D i nisam imala problem...u preferencama sam dodala taj folder i sve radi...osim te lady..bas mi se nocas ne da da odradim...

Sleep
Back to top Go down
Mzlaki
Admin
Admin
Mzlaki

Female
Number of posts : 213
Mesto : Beograd, Boleč, Srbija
Registration date : 2006-09-18

PostSubject: Re: Problem sa ubacivanjem tube   Problem sa ubacivanjem tube EmptySun 22 Apr 2007 - 9:22

Mali savet- nemoj da tube koristiš onim alatom za tube. On hoće da pravi takve probleme. Jednostavno ih koristi kao i druge slike, ideš na file-open. Ne bi trebalo da ti i dalje bude problema. Mig
Back to top Go down
pu
Alapacha
Alapacha
pu

Number of posts : 291
Registration date : 2006-09-18

PostSubject: Re: Problem sa ubacivanjem tube   Problem sa ubacivanjem tube EmptySun 22 Apr 2007 - 11:13

Podelila sam temu Mig
Back to top Go down
http://milepile.blog381.com/
Fiona
Alapacha
Alapacha
Fiona

Female
Number of posts : 228
Mesto : Novi Sad
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: Problem sa ubacivanjem tube   Problem sa ubacivanjem tube EmptySun 22 Apr 2007 - 11:58

Mzlaki wrote:
Mali savet- nemoj da tube koristiš onim alatom za tube. On hoće da pravi takve probleme. Jednostavno ih koristi kao i druge slike, ideš na file-open. Ne bi trebalo da ti i dalje bude problema. Mig

Da, u redu je... sada sam direktno iz Corelovog foldera otvorila tu tubu kao sliku i videla da su slova samo na novom leyeru, sto mi je dalo mogucnost da ih brisem...
Super!
Reseno!
Hvala!
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Problem sa ubacivanjem tube   Problem sa ubacivanjem tube Empty

Back to top Go down

Problem sa ubacivanjem tube
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-