Fiona Alapacha
Number of posts : 228 Age : 66 Mesto : Novi Sad Registration date : 2007-03-23
| Subject: Re: Problem sa ubacivanjem tube Sun 22 Apr 2007 - 1:53 | |
| Hvala ! Rano sam se obradovala...Eee, tuba mi je gasila program 8 puta! Stavim je u original folder PSP, nece...Stavim je u MyDocuments, My PSP work, Tube, nece...menjam joj ekstenziju is malih slova .psptube, u velika .PspTube..kao sto je u original folderu za tube , to je onaj folder broj 10 u PSPu..i neeeece...stavim je na particiju D, u moje foldere sa tubama, nece...a ako je samo kopiram kao nov lejer, naravno, preko cele slike je tekst autora tube... vec je tri ujutro..stignem do postavke tube i kraj...sutra cu pokusati da resim problem... ako si imala, slican problem, javi ... ja sam do sada tube uzimala iz svog foldera sa harda D i nisam imala problem...u preferencama sam dodala taj folder i sve radi...osim te lady..bas mi se nocas ne da da odradim... | |
|
Mzlaki Admin
Number of posts : 213 Age : 47 Mesto : Beograd, Boleč, Srbija Registration date : 2006-09-18
| Subject: Re: Problem sa ubacivanjem tube Sun 22 Apr 2007 - 9:22 | |
| Mali savet- nemoj da tube koristiš onim alatom za tube. On hoće da pravi takve probleme. Jednostavno ih koristi kao i druge slike, ideš na file-open. Ne bi trebalo da ti i dalje bude problema. | |
|
pu Alapacha
Number of posts : 291 Age : 42 Registration date : 2006-09-18
| Subject: Re: Problem sa ubacivanjem tube Sun 22 Apr 2007 - 11:13 | |
| Podelila sam temu | |
|
Fiona Alapacha
Number of posts : 228 Age : 66 Mesto : Novi Sad Registration date : 2007-03-23
| Subject: Re: Problem sa ubacivanjem tube Sun 22 Apr 2007 - 11:58 | |
| - Mzlaki wrote:
- Mali savet- nemoj da tube koristiš onim alatom za tube. On hoće da pravi takve probleme. Jednostavno ih koristi kao i druge slike, ideš na file-open. Ne bi trebalo da ti i dalje bude problema.
Da, u redu je... sada sam direktno iz Corelovog foldera otvorila tu tubu kao sliku i videla da su slova samo na novom leyeru, sto mi je dalo mogucnost da ih brisem... Super! Reseno! Hvala! | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Problem sa ubacivanjem tube | |
| |
|