Mzlaki Admin
Number of posts : 213 Age : 47 Mesto : Beograd, Boleč, Srbija Registration date : 2006-09-18
| Subject: Update PSP-a Sat 21 Apr 2007 - 17:56 | |
| Znam da nema baš puno vajde da ovde postavim pitanje, ali čisto eto, da znate da me jako nervira! Stalno mi se pali onaj message centar koji mi kaže da postoji novija verzija PSP-a koja će da radi pod Vistom. Ne mogu da nađem gde se isključuje...... A inače, jednom sam se zeznula i rekla mu da skine update- to je u stvari nova verzija i skidao mi je 100+mb od jutra do sutra.... | |
|
Fiona Alapacha
Number of posts : 228 Age : 66 Mesto : Novi Sad Registration date : 2007-03-23
| Subject: Re: Update PSP-a Sat 21 Apr 2007 - 23:24 | |
| - Mzlaki wrote:
- Znam da nema baš puno vajde da ovde postavim pitanje, ali čisto eto, da znate da me jako nervira!
Stalno mi se pali onaj message centar koji mi kaže da postoji novija verzija PSP-a koja će da radi pod Vistom. Ne mogu da nađem gde se isključuje......
A inače, jednom sam se zeznula i rekla mu da skine update- to je u stvari nova verzija i skidao mi je 100+mb od jutra do sutra.... Pokušaj ovako: Help-Message Settings- obeleži opciju ,,No,, ...Restartuj računar ... posle će se taj dosadan message sam ugasiti posle nekoliko sekundi kada si u programu... meni tako funkcioniše , pspXI... | |
|
Mzlaki Admin
Number of posts : 213 Age : 47 Mesto : Beograd, Boleč, Srbija Registration date : 2006-09-18
| Subject: Re: Update PSP-a Sun 22 Apr 2007 - 9:25 | |
| Hvala, probaću!! | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Update PSP-a | |
| |
|